Rukomet

Metkovci superiorni u Varaždinu

Marko Breljak • srijeda, 27.09.2000.

VARTEKS DI CAPRIO : METKOVIĆ JAMBO 20:28 (7:14)

GLEDATELJA: 300
SUCI: Sarajlić i Vukušić
VARTEKS DI CAPRIO: Lacković 4, Jeftić 2, Opančar 3, Jagačić 3, Žnidarić 4, Radujković 2, Rodik 2, Turković, Posavec, Golub, Vujović.
METKOVIĆ JAMBO: Kaleb, Bjeliš 2, Goluža 2, Medić 2, Ivica Luke Obrvan 2, Ivica Nikice Obrvan 1, Davor Dominiković 7, Mesarov 1, Zsigmond 1, G. Jerković 2, Baltić 6.
OBRANE: Matošević 11, Vujović 9.
ISKLJUČENJA: Jagačić 2 minute, Mario Bjeliš 2 i Ivica Nikice Obrvan 2.

Solidnu utakmicu između domaćih Varaždinaca i Metković Jamba, pred oko 300 gledatelja, došli su pogledati i prvi ljudi hrvatskog rukometa, Željko Kavran i Josip Ćos Milković. Gosti iz Metkovića su, očito poučeni prošlogodišnjim porazom od deset golova razlike, krenuli u utakmicu vrlo angažirano, tako da su Varaždinci svoj treći gol postigli tek u 23. minuti. Na odmoru je rezultat bio 7:14, a pobjednik je odavno bio poznat.

Metković je očigledno ove sezone još snažniji nego lani, a to najbolje potvrđuje činjenica da su novopridošli Baltić sa šest golova i sjajni Matošević na vratima bili ponajbolji pojedinci na susretu. Naravno uz Davora Dominikovića koji je svojih sedam golova, postignutih iz svih mogućih pozicija, bio jednostavno nezaustavljiv. Kod domaćina ne možemo posebni istaknuti nikoga, možda tek naglasiti da smo vidjeli solidan debi nekih mladih igrača (Jeftić, Golub, Posavec) koji će već u ovoj sezoni dobiti više prigoda za dokazivanje.

Usprkos činjenici da se stekao dojam da Metkovci još imaju rezerve, pokazali su da su ipak klasa više od Varaždinaca. Najmlađa momčad lige, Varteks, morati će prigodu za dokazivanje tražiti u nekim drugim utakmicama. Možda već u subotu na gostovanju protiv Medveščaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Rukomet
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!