Rukomet

Džomba i Metličić vrlo raspoloženi

Ivan Varat • subota, 06.11.2004.

Španjolski klubovi koji igraju u Ligi prvaka ranije su obavili svoje prvenstvene obaveze u Asobal ligi. Mirza Džomba i Petar Metličić bili su vrlo raspucani u pobjedama svojih klubova na gostujućim parketima...

Slika 2 od 3.

Ciudad Real došao je do osme pobjede u devet kola (uz jedan remi) sa 34:21 na gostovanju kod Almerie 2005. Najbolji strijelac Ciudada bio je Mirza Džomba sa devet golova, Dushebajev je zabio pet, a Islanđanin Steffanson četiri pogotka.

Balićev Portland San Antonio došao je i do devete pobjede također na gostovanju kod Granollersa sa 33:20. Ivano Balić nije igrao jer se još uvijek oporavlja od ozljede, dok je Patrik Čavar zabio četiri pogotka za domaćine. Kod Portlanda najefikasniji je bio Demetrio Lozano sa sedam golova.

Slika 1 od 1.
Foto: Nikola Movrić

Ademar Leon drži priključak za vodećima. Momčad Pere Metličića pobijedila je Bidasou sa 38:31, a Metličić je, kao i Džomba, bio vrlo raspoložen ugradivši sedam golova u pobjedu Ademara. Barca je pobijedila Teucro sa 38:28 uz po šest golova Jeppesena i Zvizeja.

Tablica nakon devet kola: Portland San Antonio (9-0-0), Ciudad Real (8-1-0), Ademar Leon (8-1-0), Barcelona (8-0-1), Valladolid (6-0-3),...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!