Ostali sportovi

NHL: Rangersi zaredali s porazima

Tomislav Pacak • srijeda, 25.10.2000.

Nakon solidnog starta, NY Rangersi s povratnikom Messierom su zaredali s par poraza. Nije to ništa neobično za NHL, ali ipak trebaju se sada potruditi izaći iz te loše serije. U nedjelju je u Madison Square Gardenu gostovala Tampa Bay Lightning, te je sa 3 gola Modina potopila Rangerse. Leetch je bio najbolji Ranger sa jednim asistom i golom, ali to nije bilo dovoljno za raspoloženi Lightning.

Rezultati

Tampa Bay at New York Rangers 4-2
Detroit at Columbus 2-1 (OT)
Florida at Minnesota 0-0
Phoenix at Edmonton 3-3
LA Kings at Anaheim 5-4 (OT)
San Jose at Carolina 3-2
Vancouver at Nashville 4-4
Phoenix at Calgary 2-2
Minnesota at Monreal 2-2
Philadelphia at NY Rangers 5-4

Sinoć su pak gostovali Flyersi, koji su eto svoju seriju od sedam utakmica bez pobjede odlučili okončati upravo u New Yorku. Već nakon prve četvrtine Philadelphia je vodila 3-0, Rangersi su se pokušali vratiti, ali dalje od časnog poraza 4-5 nije islo. Gagne je tri puta dodao suigracima za pogodak, Primeau je jednom zabio i jednom asistirao. Po jedan gol i asist Hlavaca, Kamenkog i Leetcha nisu bili dovoljni Rangersima ni za bod.

Columbus nije uspio doći do prve domaće pobjede, izgubili su u produžetku od Detroita. Maltby je na asistenciju Fedorova zabio pobjednički gol za Red Wingse, koji su već tri utakmice zaredom igrali produžetak (dvije su dobili). Ne treba puno riječi trošiti na utakmicu Panthersa i Wilda, dovoljan je rezultat- 0-0. Phoenix nije zadržao vodstvo od 3-1 u Edmontonu, te su morali otići u Calgary zadovoljni i s jednim bodom. Trener je taj pad u trećoj trećini opravdao umorom igrača, što su i sami igrači potvrdili poslije utakmice. Roenick, Tkachuk i Green su jednom dodali i jednom zabili za golove Phoenixa, dok se kod Oilersa niti jedan igrač nije dva puta upisao među strijelce.


Philadelphia prekinula negativan niz

Kingsi su zasluženo pobijedili u Anaheimu, i to power-play golom Ziggya Palffya u 64. sekundi produžetka. Marty Mcinnis je zabio hat-trick za Mocne Patke, no nije imao raspoloženog suigrača, dok su kod Kingsa Palffy, Stumpel i Rob Blake imali po asist i gol. Minnesota Wild je osvojila svoj prvi bod na gostovanju, “zrtva” su bili Canadiensi. Sharksi su nastavili seriju dobrih igara pobijedivši Hurricanesa u Carolini, dok su Kojoti izvukli remi na gostovanju u Calgaryu.

Vancouver se na gostovanju u Nashvilleu vratio iz ponora 0-4, te na kraju osvojio bod. Najvažniji igrač u tom povratku bio je Sedin s golom i asistom, ali ipak junak je Brendan Morrison sa svojim golom postignutim 34 sekunde prije kraja kada su Canucksi izvukli vratara s leda. Kod Predatorsa najbolji je bio Robitaille (ne onaj iz LA Kingsa) sa tri asista suigračima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!