Ostali sportovi

Ultimate fight: Poraz PRIDE i UFC zvijezde

Igor Jurišić • ponedjeljak, 16.01.2006.

Sinoć je u Glendale Areni, u dvorani popularne NHL momčati Phoenix Coyotes, održano 78 izdanje Cage Rage turnira, na kojem je glavna zvijezda večeri bio Ricco Rodriguez, borac koji se borio u ringovima najjačih ultimate fight organizacija...

Koliko je Rodriguez jako ime, dovoljno govori podatak da je u PRIDE-ovom ringu zamalo dobio slavnog Minotaura. Ovo zamalo shvatite uvjetno, jer Rodriguez je po mišljenju većine ljubitelja ultimate fighta bio bolji te večeri od Minotaura, no Minotauru je to bio povratnički meč nakon poraza od Fedora i PRIDE-u nije odgovaralo da im bivši prvak ima dva poraza za redom, pa su diskutabilnu pobjedu dodijelili Brazilcu. Usput budi rečeno, Rodriguez je već jednom svladao Minotaura i to u submission wrestling meču na najjačem s.w. natjecanju ADCC-u.

No sinoć je isti taj Rodriguez poražen od anonimnog borca Roberta Berauna. Beraun je do pobjede došao u stojećoj borbi, zadavši nekoliko dobrih udaraca šakom u Rodriguezovu glavu. Na podu se Beraun vrlo dobro branio od Rodriguezovih napada i na kraju slavio zasluženom sudačkom odlukom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!