Rukomet

Poreč bolji od Crikvenice

Antun Grgić • ponedjeljak, 21.11.2005.

1. HRL grupa B - 12. kolo

POREČ - CRIKVENICA 30:27 (17:15)
SRC "Veli Jože; Gledatelja: 500
Suci: Josip Posavec i Vladimir Sokol (oba iz Varaždina). Nadzornik: Veljko Karabaić (Rijeka)

POREČ: Milinković, Ilić, Borotić 1, Špehar 5, Mataija 2, Popov 5, Laković 4, T. Matošević, Beaković, Šimunović, Maraković 7 (1), Šporčić, Lisica 6, Gorenac.
Trener: Saša Ilić

CRIKVENICA: Cigov, Horvat 4, Šunjić 6, Montanari 1, Pezelj 1, Broz 1, Mišković, Načinović, Prokopić 1, Hibšer, Paljar 12 (5), Dokmanović, Vidović, Rukavina 1. Trener: Drago Žiljak

Sedmerci: Poreč 3 (1); Crikvenica 5 (5)
Isključenja: Poreč 4 min; Crikvenica 8 min
Igračica utakmice: Boris Lisica (Poreč).

Odlika dobrih i jakih ekipa je i kad igraju slabo ipak pobjeđuju. U ovoj utkmici to je slučaj s Porečom, drugoplasiranom momčadi skupine B. Golovima Marakovića i Lakovića poveli su u otvaranju utakmice s 2:0. No gosti u 11. minuti vode 6:4. Kasnije se pokazalo da im je to vodstvo, uz jedno u drugom poluvremenu 25:24, bilo sve što su uspjeli tokom utakmice konkretnije učuniti. Od 11. pa do 16. minute igrači Poreča brzim akcijama pune gol gostujuće ekipe i od 4:6 odlaze na 11:6. Ipak do kraja poluvremena gosti uspijevaju uspostaviti ravnotežu u igri i smanjiti vodstvo domaćina te na poluvrijeme otići sa zaostatkom od dva gola. U drugom poluvremenu domaćin ne uspijeva nametnuti svoj ritam te se cijelo poluvrijeme igra gol za gol. Na kraju ipak zaslužena pobjeda domaćina. Kod gostiju se istakao, dvoznamenkastim brojem golova, strijelac Egon Paljar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!