Nogomet

Gazda napušta Portsmouth

Ivan Pašalić • četvrtak, 21.09.2006.

Srpski milijunaš Milan Mandarić u potpunosti je kontrolu nad Portsmouthom prepustio sada već novom vlasniku Alexandru Gaydamacku...

Nakon utakmice s Boltonom koja se igra u ponedjeljak, Milan Mandarić će nakon osam godina napustiti Portsmouth. Naime, on je klub kupio 1998.godine i kroz samo četiri sezone ga doveo u Premiership.

"Ponosan sam i veoma sretan obavljenim poslom u Portsmouthu. Klub sada prepuštam u dobre ruke, u što sam siguran. Alexandar Gaydamach je već napravio veliki korak naprijed i mislim da će to i dalje činiti", izjavio je Mandarić na službenim internet stranicama kluba. "Također sam veoma zahvalan i ovome predivnom gradiću koji mi je uvijek davao potporu te zaista odličnim navijačima. Ja ću uvijek biti udaljen od Portsmoutha za samo jedan telefonski poziv i rado ću dijeliti korisne savjete klubu,naravno, ako to bude potrebno", dodao je Mandarić.

Postojale su i špekulacije da će Mandarić preuzeti Wolvese, ali je on to konačno i demantirao. Tijekom osmogodišnjeg Mandarićevog mandata kroz klub su prošli mnogi igrači sa "ovih" područja. Za Portsmouth su igrali Prosinečki, Živković, Mornar te sada Kranjčar i srpski reprezentativci Koroman i Vukić. Dužnost trenera i sportskog direktora obnašao je jedno vrijeme i Velimir Zajec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!