Ostali sportovi

Kajsa definitivno odustala od SP, Blanka prvi favorit

Bernard Jurišić • petak, 03.03.2006.

Šveđanka Kajsa Bergqvist definitivno je otkazala nastup na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Moskvi. Jedina skakačica, uz Blanku Vlašić, koja je preskočila 2 metra ove godine, titulu glavne favoritkinje tako je propustila našoj šampionki...

Slika 1 od 2.
Foto: Dario Dodić

Skakačica koja je imala najbolji rezultat ove sezone (208), zbog ozljede zgloba otkazana je nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se održati u Moskvi od 10. do 12. ožujka.

Kajsa je, uz Blanku Vlašić, jedina svjetska skakačica koja je u 2006. godini preskočila 2 metra i bial je jedna od glavnih favoritkinja za naslov svjetskog prvaka.

Tako se naša rekorderka Blanka Vlašić prometnula u prvu favoritkinju natjecanja, jer će od skakačica koje će se pojaviti u Moskvi imati najbolji ovogodišnji rezultat (205).

Ipak, konkurencija će biti snažna, a Blanki će najviše izazova ponuditi domaće skakačice, Čičerova, Kupcova i Slesarenko, Ukrajinka Stjopina, Čehinja Lalakova... Puno izazova za Blanku, ali vrhunska forma koju je pokazala na početku sezone obećavaju dobre vijesti iz Moskve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!