Nogomet

Četiri gola, nula pobjednika

Dario Dodić • ponedjeljak, 11.12.2006.

Susretom Sheffield Uniteda i Aston Ville na Bramall Laneu kompletirano je 17. kolo engleskog Premiershipa. Obje su momčadi imale priliku doći do pobjede, golova nije nedostajalo, no na kraju su se i Sheffield i Villa morali zadovoljiti podjelom bodova...

Aston Villa je u goste Sheffieldu došla kao veliki favorit, a ulogu favorita potvrdili su već u drugoj minuti. Nakon kombinacije sa Stilianom Petrovom i Milanom Barošem golu Sheffielda priprijetio je Sutton, lopta se od bloka odbila do Petrova koji s ruba kaznenog prostora matira vratara Kennyja.

U bogatom prvom poluvremenu obje su momčadi prijetile i propustile nekoliko izglednih prigoda, no na odmor se otišlo s minimalnom prednošću gostiju. Ipak, domaćini se nisu predali, u drugi su dio ušli puno konkretnije, pa je vrlo brzo došlo i do izjednačenja - nakon ubačaja sa strane najspretniji u šesnaestercu Ville bio je Alan Quinn, koji u 50. minuti vraća Sheffield u igru.

U 64. minuti domaćini su došli do potpunog preokreta. Skraćeni korner izveo je Gillespie, a 2:1 za Sheffield postavio je Webber. Ipak, slavlje domaćih navijača trajalo je tek minutu, jer već u 65. minuti Baroš postiže pogodak za konačnih 2:2.

Premiership, 17. kolo: Sheffield United - Aston Villa 2:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!