Nogomet

Kahn najavio kraj

Maja Giljanović • nedjelja, 07.01.2007.

Nakon što se u srpnju po završetku SP- a i pobjede Njemačke nad Portugalom u utakmici za treće mjesto oprostio od reprezentacije, Bayernov čuvar mreže Oliver Kahn najavio je skori oproštaj i od klupskog nogometa...

Iako je početkom sezone spomenuo mogućnost ranijeg odlaska u slučaju Bayernova osvajanja Lige prvaka radi želje za umirovljenjem dok je na vrhuncu: "Želio bih otići kao najbolji, a biti europski prvak je definitivno vrh vrhova", slabija Bayernova izdanja ove jeseni kao i slijedeći protivnik - Real - u osmini finala, čini se da su promijenila Kahnova stajališta.

37- godišnjak koji je za Njemačku ubilježio 86 nastupa, a po dolasku iz Karlsruhea s bavarskim gigantom osvojio 19 trofeja, planira ispoštovati ugovor koji traje do 2008. i potom se povući s nogometnih terena.

Kahn je, inače, 2002. dobitnik FIFA- ine Zlatne lopte te je u 13 sezona provedenih na Olimpijskom stadionu osvojio sedam naslova prvaka Njemačke, pet njemačkih kupova i četiri superkupa, 1996. Kup UEFA-e i 2001. Ligu prvaka te Interkontinentalni kup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!