Nogomet

Karte za Auxerre u prodaji već od sutra

Dario Dodić • utorak, 05.09.2006.

Dinamov pohod na Kup Uefe započinje ogledom s Auxerreom 14. rujna na maksimirskom travnjaku. Potražnja za ulaznicama raste iz dana u dan, pa su se u vodstvu kluba odlučili već sutra pustiti u prodaju ulaznice za veliki dvoboj sa starim poznanicima iz Francuske...

Interes navijača podsjeća na onaj uoči susreta s Arsenalom, neke procjene čak i govore o tome da će se karte za Auxerre prodati brže nego što su se prodavale karte za susret s topnicima. Zbog toga su u Dinamu odlučili već sutra (srijeda) u pretprodaju pustiti karte za utakmicu s Auxerreom. Karte će se moći kupiti od 9 do 17h na blagajnama Jug i Zapad maksimirskog stadiona. Cijena ulaznice za Zapad dolje iznosi 150 kuna, za Zapad gore i tribinu Istok ulaznica će koštati 100 kuna, dok će se za ulaznice za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti 60 kuna. Valja istaknuti kako i za utakmicu s Auxerreom vrijede sve godišnje ulaznice.

Ulaznice za Kamen Ingrad na Kvatriću

Prodaja karata za prvenstveni ogled s Kamen Ingradom također počinje sutra, ali za razliku od ulaznica za utakmicu s Auxerreom, karte za susret s Kamen Ingradom prodavat će se na Dinamovom kiosku na Kvaternikovom trgu. Ulaznice se mogu nabaviti svakog dana između 9 i 17 sati, a cijene karata su sljedeće: Tribina Zapad 80 kuna, Tribina Istok 60 kuna, Tribina Sjever 30 kuna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!