Nogomet

Sreća prati hrabre

Sportnet • ponedjeljak, 18.12.2006.

"Tko ne riskira ne profitira" čest je moto kladioničara diljem svijeta, no umjesto za tom poslovicom, jedan se korisnik Expekt.com kladionice poveo za onom "Sreća prati hrabre". Je li mu se isplatilo? Je, 17.000 puta!

Često čujemo priče o velikim dobicima za male uloge, a dobitak Andreasa K., u Expekt.com kladionici pamtit će jako dugo. 30-godišnji kladioničar često uplaćuje sitne iznose na veći broj utakmica i takva igra prije nekoliko dana mu se višestruko isplatila. Andreas je na 16 susreta uplatio tek jedan euro, pogodio je ishode svih utakmica i zaradio 17.000 eura! Solidan džeparac za božićne blagdane. Ukoliko vas zanima što je sve pogodio Andreas kliknite OVDJE.

Mislite da se vama tako nešto ne može dogoditi? Sigurno ne može ako ne POKUŠATE! Širok izbor ponude očekuje vas u Expekt.com kladionici, a ponuda je obogaćena i za nogometnu Ligu prvaka. Tako možete pogađati hoće li neki Šveđanin nastupiti u finalu Lige prvaka, a koeficijent da hoće iznosi 3,50. Smatrate li da će se Chelsea, Manchester United, Lyon i Inter kvalificirati u četvrtinu finala, možete odigrati i to, a koeficijent da će svi navedeni klubovi proći dalje je 4,65. Posjetite Expekt.com i provjerite i ostalu ponudu na susrete Lige prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!