Nogomet

Dvostruko slavlje domaćina

Petar Plevnik • nedjelja, 26.11.2006.

U dva posljednja susreta 14. kola Bundeslige, domaćini su ostvarili stopostotan učinak. Bayer Leverkusen sa 3:1 svladao je Energie Cottbus, dok je Stuttgart minimalnim rezultatom svladao Borussiju iz Mönchengladbacha...

Nakon lošijih rezultata u posljednjim susretima, Bayer je u Leverkusenu s naglašenim imperativom pobjede dočekao goste iz Cottbusa. Domaćini su do vodstva stigli u 19. minuti, nakon što je kontranapad domaćina uspješno okončao Barbarez, udarcem sa ruba 16-erca svladavši Piplicu.

Gosti su do izjednačenja stigli na istovjetan način, kontranapadom koji je u pogodak u 51. minuti pretvorio Munteanu. Do novog vodstva Apotekari dolaze u 66. minuti, sjajnim udarcem Rolfesa sa preko 20 metara. Pobjedu domaćina potvrdio je Voronin u 80. minuti. U redovima Bayera svih 90 minuta odigrao je Marko Babić, zaradivši žuti karton.

U drugom današnjem susretu Stuttgart je, usprkos nešto slabijoj igri, došao do nova tri boda protiv Borussije iz Mönchengladbacha, koja još uvijek čeka na prvu gostujuću pobjedu u prvenstvu. Trenutak odluke dogodio se već u šestoj minuti, kada Cacau svojim pogotkom donosi Švabama sva tri boda.

Bundesliga, 14. kolo, 26.11.2006.:
Bayer Leverkusen - Energie Cottbus 3:1, Stuttgart - Borussia (M) 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!