Nogomet

"Beckham je tempirana bomba"

Hrvoje Rafaelić • petak, 24.11.2006.

Jedan od članova odbora Real Madrida opisao je Davida Beckhama kao tempiranu bombu. Razloge je naveo u prevelikom ugovoru koji traje još dvije godine te u nedovoljnom povjerenju trenera Capella prema bivšem kapetanu engleske reprezentacije...

Iako je član Uprave želio ostati anoniman zanimljiv je opis trenutnog Beckhamovog stanja u Realu: "Capello ga ne želi i on više ne može nastaviti karijeru ovdje. Previše vremena provodi na klupi pa čak ni klub kao Real si ne može dopustiti takvu bahatost. Za njega, ali i za njegove multimiljunske sponzorske ugovore ovo nije dobra situacija."

Predsjednik kluba Ramon Calderon već po tko zna koji put izašao je u javnost sa informacijom da Real želi zadržati Beckhama, ali klub je trenutno zamrznuo pregovore o novom ugovoru. "Naš trener voli drugačiji tip igrača i svi bi u klubu na kraju bili oduševljeni kada bi David prihvatio ponudu iz Amerike. U tom slučaju nitko ne bi mogao prebaciti Calderonu da je potjerao Beckhama.", izjasnio se neimenovani član Uprave.

Glasnogovornik kluba nije se još izjasnio o novim informacijama, ali je zato Beckhamov menađer za odnose sa javnošću bio jasan: "Jako smo iznenađeni izjavama neimenovanog izvora. Ako je to istina onda je to sve suprotno od onoga u što su nas uvjeravali predsjednik Calderon, trener Capello te sportski direktor Predrag Mijatović." Beckham je u ovoj sezoni Primere samo jednom startao u prvih jedanaest dok je u Ligi prvaka proveo na terenu samo 90. minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!