Nogomet

Reyes ipak Realov

Maja Giljanović • četvrtak, 31.08.2006.

Dogovor je postignut: Julio Baptista i tri milijuna eura put Londona, a Jose Antonio Reyes u Madrid...

Time je konačno okončana priča o iznimno talentiranom 22-godišnjaku koji se nikad zaista nije snašao po dolasku iz Seville na Otok.

Naime, još lani se zakotrljala priča o njegovoj želji za odlaskom, a od tada datira i čuveni telefonski poziv navodno Realovog potpredsjednika Butraguena i igračeve molbe za povratkom u Španjolsku. Neslana je šala otišla tako daleko da su mu i majku doveli na lokalni radio i emitirali njene dramatične vapaje sinovljevim menadžerima da ga spase od "zlih ljudi" s Highburyja. Španjolski je reprezentativac, shvativši prijevaru, brže-bolje potpisao produženje ugovora i ustvrdio kako "...se unaprijed raduje uspjesima koji ga očekuju s velikim Arsenalom... Međutim, nezadovoljstvo se vratilo te je Reyes zatražio poštedu od kvalifikacijskih dvoboja za Ligu prvaka. Wenger mu je izišao u susret, a Francuzov je ustupak jasno naznačio konačan rasplet.

Iako je u jednom trenutku gradski rival Atletico izgledao sigurnija oklada, Reyes ipak stiže na Bernabeu. Potpis za deveterostrukog prvaka Europe (makar mu ne cvjetale ruže, Real je uvijek Real) - gdje ćeš ljepšeg poklona za sutrašnji rođendan...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!