Nogomet

Henry pauzira mjesec dana

Hrvoje Rafaelić • utorak, 05.12.2006.

Arsenalov kapetan i najbolji igrač londonske momčadi Thierry Henry pauzirat će zbog neugodne ozljede vrata najmanje mjesec dana...

Iako će mnogi razlog neigranja Henrya naći u sukobu s Arsenalovim trenerom Arsenom Wengerom, Thierry odlučno odbacuje takve tvrdnje: "Ova ozljeda me proganja već nekoliko mjeseci i došla je do takvog stadija da je bol nepodnošljiva. Mnogi misle da smo se trener i ja posvađali, ali jedina je istina u tome da sam se naljutio sam na sebe što nisam mogao pomoći suigračima na terenu. Da li smo Wenger i ja lošim odnosima? Naravno da ne."

Henry će ovu nezgodnu ozljedu lječiti najmanje mjesec dana iako procjene govore da bi se boravak izvan travnjaka mogao produžiti i na nekoliko mjeseci. Zadnju težu ozljedu imao je nakon reprezentativne utakmice u Dublinu gdje je ozljedio petu te je sa travnjaka bio odsutan mjesec dana.

Loša vijest za Arsenal i Wengera jer im slijedi odlučujuća utakmica u Ligi prvaka. Iako drže prvo mjesto u skupini, Arsenal ne smije izgubiti u Lisabonu kod Porta jer u tom slučaju prolazak im ovisi o utakmici HSV-CSKA u kojem gostima igra pobjeda kod ne previše uvjerljivog njemačkog predstavnika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!