Nogomet

Chelsea bez Colea, ali sa Ševčenkom

Hrvoje Rafaelić • srijeda, 13.12.2006.

Trenutno drugoplasirana momčad Premiershipa ostala je bez pouzdanog veznjaka Joe Colea na mjesec dana dok je trakavica oko prelaska Ševčenka napokon rješena...

Chelsea će božićno-novogodišnji program utakmica morati odigrati bez Colea koji je obnovio ozljedu stopala. Nakon skeniranja u bolnici otkrivena je fraktura na stopalu i ovaj engleski reprezentativac pauzirati će najmanje mjesec dana. Osim ozljede stopala, Cole je ove sezone imao problema i sa desnim koljenom pa je tako već bio izvan stroja dva mjeseca.

S druge strane Mourinho može odahnuti. Ševčenko ostaje u Londonu. Trakavica oko njegovog povratka na San Siro napokon je završena. Iako bi Carlo Ancelotti bio oduševljen Ukrajinčevim povratkom, mecena kluba Silvio Berlusconi odlučno je demantirao tu vijest: "Ševčenko više nije naš problem i sigurno mogu izjaviti da ga više nećemo gledati u Milanovom dresu. Ta priča je završena.".

Ševčenko koji je često na udaru engleskih medija nakon svoj 80 milijuna eura vrijednog transfera razmišljao je o povratku u Milan, ali ipak ostaje u Londonu gdje će morati dokazati novac uložen u njega. Tako misli i trenutno prvi napadač Chelseja Didier Drogba: "Siguran sam da će se s vremenom Ševčenko prilagoditi na Premiership i na način igre našeg kluba. Andrij i ja biti ćemo hit ovoga prvenstva!".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!