Nogomet

Luque sanja o Barceloni

Tomislav Pacak • utorak, 14.11.2006.

Napadač Newcastlea Alberto Luque izjavio je španjolskim novinarima kako je sve manje zadovoljan na Otoku te bi se volio vratiti u Španjolsku. Kriza napadača u redovima Barcelone Luqueu izgleda kao prilika iz snova...

Europski prvak ostao je ovog vikenda bez Lionela Messija na duže razdoblje, a kako je od prije teže ozlijeđen Samuel Eto'o, jasno je da Rijkaard ima itekakve probleme u napadu. Da stvar bude gore, ozlijedio se i Javier Saviola, pa Barceloni nužno trebaju novi napadači ove zime.

Priliku je prepoznao Luque koji se praktički sam pozvao u Barcelonu. Španjolski napadač nije sretan u Newcastleu gdje igra vrlo malo, te bi se volio vratiti na Pirenejski poluotok. Za El Mundo Deportivo Luque je izjavio: "Često sam to govorio - to je najbolja momčad na svijetu. Ja sam Katalonac i bila bi mi čast vratiti se doma. Nisam sretan jer ne igram. Svaki napadač je nesretan u takvoj situaciji, pa i ja. Nedostaje mi igrati svakog vikenda, a trener mi ne daje prilike."

Luque smatra da, kad je igrao, nije razočarao: "Kad sam dobio prilike, njih par, mislim da sam ispunio očekivanja i zabio neke pogotke, no to nije moja odluka. Želim igrati, a ako se vratim u Španjolsku, mislim da bi to bilo normalno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!