Nogomet

Hildebrand na meti Milana

Tomislav Pacak • četvrtak, 21.12.2006.

Kako se s Nelsonom Didom još nisu dogovorili oko produljenja ugovora koji istječe u lipnju 2007. godine, čelnici Milana bacili su se u potragu za pričuvnim rješenjima...

Kako iskusni Brazilac oklijeva s potpisivanjem novog ugovora, u Milanu ne žele ništa prepustiti slučaju te pozorno prate moguće kandidate za čuvanje vrata Rossonera. Nakon što su s Milanom bili povezivani Livornov Marco Amelia i River Plateov Juan Pablo Carizzo, stigla je priča o zanimanju Milana za Timoa Hildebranda, čuvara mreže Stuttgarta.

Hildebrandu također na ljeto istječe ugovor, a sportski direktor Horst Heldt zna da će teško zadržati ključnog igrača: "Timo još nije odlučio hoće li prihvatiti našu ponudu. Mi ćemo poštovati njegovu odluku i počet ćemo planirati budućnost. Ne namjeravamo imati nove sastanke s njim ako odbije, odmah ćemo tražiti nove kandidate za tu ulogu."

Hildebrand brani boje Stuttgarta već 12 godine, a nakon debija u Bundesligi 1999. godine zabilježio je više od 200 nastupa u najjačoj njemačkoj ligi. 27-godišnji vratar bio je i član brončane njemačke reprezentacije, a SP je proveo u sjeni Jensa Lehmanna i Olivera Kahna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!