Nogomet

Eto'o brzog oporavka

Tomislav Pacak • subota, 23.12.2006.

Samuel Eto'o vratit će se u momčad Barcelone brže nego što se očekivalo neposredno nakon operacije koljena. Kamerunac očito posjeduje sjajne fizičke predispozicije, pa bi se u ekipu europskog prvaka mogao vratiti već sredinom siječnja...

Eto'u je malo tko predviđao povratak prije veljače, i to u najboljem slučaju, nakon što je protiv Werdera 27. rujna ozlijedio meniskus koljena. Međutim, Kamerunac sjajno napreduje, što potvrđuje i izjava doktora Ramona Cugata: "Eto'ovo stanje se poboljšava brže od očekivanog. On je sjajan sportaš. Ipak, ne smijemo slaviti prerano. Meniskus zahtijeva puno opreza i pažnje."

Frank Rijkaard nakon ovih vijesti sigurno računa na Kamerunca za dvoboj s Liverpoolom u osmini finala Lige prvaka koji je na rasporedu 21. veljače. Eto'o je propustio 19 utakmica u Primeri i Ligi prvaka, što se osjetilo i na igrama Barcelone. Ipak, Katalonci su uspjeli izboriti drugi krug Lige prvaka, a i u prvenstvu dobro stoje, pa se može zaključiti da su period bez najboljeg afričkog nogometaša dobro izvukli.

Rijkaarda još muče ozljede Messija i Thurama koji neće biti u momčadi prije veljače, dok će se Zambrotta priključiti ekipi tek krajem siječnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!