Nogomet

Ševčenko ne želi natrag u Milan

Zoran Zdelar • utorak, 14.11.2006.

Proteklih nekoliko dana, ponajprije talijanskim medijima, kruži priča o povratku Andrija Ševčenka u Milan, no ukrajinski napadač jučer je to sve demantirao. Povratak čak nije moguć ni iz tehničkih razloga...

Loša forma u posljednje vrijeme i priče o navodnom nezadovoljstvu Andrija Ševčenka životom u Londonu potaknule su vijesti o mogućem povratku tog ukrajinskog napadača na milanski San Siro. I predsjednik Milana Silvio Berlusconi je rasplamsao špekulacije, nakon što je izjavio da se telefonski čuo s Andrijem i potvrdio kako je povratak moguć.

No, čini se da je Ševčenko svom bivšem predsjedniku rekao da će možda vratiti samo iz ljubaznosti. "Nema istine u priči o povratku u Milan. Ono što sam bio rekao nedavno bilo je iz čiste ljubaznosti i zahvalnosti prema Milanu", izjavio je Ukrajinac.

U priču se uključio i potpredsjednik Milana Adriano Galliani, koji je objasnio da povratak nije moguć. "Povratak Ševčenka je nemoguć jer imamo u momčadi popunjenu kvotu stranaca. Nakon što je Andrij otišao, njegovo mjesto zauzeo je Ricardo Oliveira i sada za njega jednostavno više nema mjesta."

Galliani je pojasnio i izjavu svog nadređenog Berlusconija: "Predsjednik se u toj priči vodio osjećajima ne obazirući se na neka pravila. Zaboravljamo i da je Chelsea platio silne milijune za njegov dolazak, a i Ševčenko je svojim odlaskom u London donio životnu odluku.", kazao je Galliani i time zaključio sve vijesti o njegovom možebitnom povratku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!