Nogomet

Fiorentina i Milan podijelili bodove

Zoran Zdelar • subota, 16.12.2006.

U talijanskoj Serie A večeras se igraju samo dva susreta. Derbi kola bio je u Firenci, kamo je na gostovanje otišao ove sezone posrnuli Milan. Udinese je slavio s 3:1...

Gilardino je Rosonere doveo u goste već u 4. minuti svojim pogotkom, ali u 20. dolazi do izjednačenja udarcem s bijele točke. Jedanaesterac je za 1:1 realizirao Mutu. U 76. minuti ponovno se u zapisnik kao strijelac upisuje Mutu i time dovodi Fiorentinu u možda i očekivano vodstvo, no gosti će se ipak u svoju prijestolnicu vratiti barem s bodom. Za to se pobrinuo Gilardino u 89. minuti, te je tako i on postao dvostruki strijelac na ovom susretu.

U Udinama je istoimeni talijanski prvoligaš uvjerljivo slavio u dvoboju s Cagliarijem. Nakon 17 minuta igre, domaćin je preko Pinzija stigao do minimalnog vodstva, koje se povećava za još jedan pogodak samo deset minuta kasnije zahvaljujući pogotku Iaquinte.

Zaredali su se zatim žuti kartoni za nogometaše Udinesea, a u posljednjoj minutu regularnog dijela prvog poluvremena, Muntari je isključen iz igre zbog drugog žutog kartona. U 52. Obodo povisuje na nedostižnih 3:0, dok pri kraju susreta Cocco malo ublažuje poraz pogotkom za konačnih 3:1.

Fiorentina - Milan 2:2. Udinese - Cagliari 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!