Nogomet

Saha produžio s Vragovima

Hrvoje Rafaelić • srijeda, 20.12.2006.

Francuski reprezentativac u dresu Manchester Uniteda Louis Saha produžio je ugovor sa svojim klubom do 2010. godine...

Iako ga je prijašnji ugovor držao na Old Traffordu još dvije cijele sezone, Sir Alex Ferguson odlučio mu se odužiti za odlične igre koje je pružao u zadnje vrijeme. Kao prvo napadačko ime Vragova u ovoj sezoni (12 golova), Saha je dostojno zamijenio Ruuda van Nistelrooya koji je preselio u Real Madrid.

"Ovo je odlična vijest za mene. Uživam provodeći vrijeme u klubu kao što je Manchester United. Potpisivanje ugovora mi mnogo znači i vjerujem da ću opravdati povjerenje Sir Alexa koji je od početka vjerovao u mene", oduševljeno je govorio Saha na pressici. Saha je u United stigao u siječnju 2004. godine iz Fulhama, ali su ga ozljede dugo držale odvojenog od travnjaka.

Sretan je bio i Sir Alex koji je ponudio kratku izjavu: "Oduševljen sam što je Louis potpisao novi ugovor. On je sigurno naš igrač do 2010. godine. Velik posao je obavljen jer je osim njega klub produžio ugovore i s Rooneyem i s Ronaldom. Oni su naša budućnost." Manchester se trenutno nalazi na prvom mjestu u Premiershipu uz dva boda prednosti pred Chelseajem. U Ligi prvaka prošli su skupinu kao prvi te su se plasirali u osminu finala gdje ih očekuje francuski predstavnik Lille.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!