Automoto

Hayden zadovoljan unatoč sporoj Hondi

Ante Kojundžić • srijeda, 24.01.2007.

Tijekom dva dana testiranja na stazi Sepang u Maleziji vremena po krugu pokazala su da Hondini motocikli zaostaju za konkurencijom. Suzuki, Yamaha, Ducati i Kawasaki trenutno imaju prednost u performansama nad Hondinim motociklima...

Aktualni svjetski MotoGP prvak Nicky Hayden među svom konkurencijom napravio je tek osmo vrijeme testiranja, no Amerikanac je optimističan: "Puno smo naučili o ponašanju motocikla i poboljšali smo vrijeme za pola sekunde u odnosu na prvi dan testiranja."

Kentucky Kid je objasnio kako dosad nisu testirali nove dijelove motocikla koji bi trebali skinuti još koju desetinku po krugu. "Poboljšali smo motocikl i naučili kako reagira pod različitim postavkama i u različitim uvjetima", dodao je Hayden.

No, svjetski prvak ipak priznaje: "Još uvijek nismo tamo gdje trebamo biti stoga trebamo nastaviti s marljvim radom." Hayden će ove godine pokušati obraniti naslov prvaka ispred Talijana Valentina Rossija, ali morat će se paziti, kako sam kaže, i momčadskog kolege, mladog Španjolca Danija Pedrose.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoSkrolMotoGP

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!