Tenis

Odlična Lisjak

Maja Giljanović • petak, 24.11.2006.

19-godišnja Čakovčanka Ivana Lisjak izborila je plasman u četvrtfinale vrlo jakog Challengera u Francuskoj...

Naime, Lisjak je u drugom kolu 75.000 $ vrijednog Poitiersa sa 6:3, 7:6(5) svladala domaću predstavnicu Pauline Parmentier, te će u čevrtfinalnom ogledu pokušati iznenaditi četvrtu nositeljicu i 72. igračicu svijeta, Ruskinju Jekaterinu Bičkovu.

U Nuriootpi, pak, na posljednjem u nizu australskih Challengera, danak dobrim ali i iscrpljujućim partijama platila je 21-godišnja Nađa Pavić. Na 25.000 $ teškom turniru Splićanka je predala dvoboj osmine finala Aleksandri Srndović pri zaostatku od 4:1 u prvom setu. Zanimljivo je da je naturalizirana Šveđanka plasman i u meč protiv Nađe izborila predajom Amerikanke Rao.

Vezane vijesti

U Kairu, na 10.000 $ vrijednom Challengeru, poraz na startu upisala je Mirna Marinović. Bolja je s rutinskih 6:4, 6:3 bila četvropostavljena Ruskinja Varvara Galanina.

Marija Abramović je u prvom kolu meksičke Pueble slavila protiv argentinske predstavnice Marije Garcije-Sokol te izborila osminu finala protiv Brazilke Marije Fernande Alves. 23-godišnja Ivana Abramović, druga nositeljica 25.000 $ vrijednog Challengera, tek treba odigrati svoj susret s argentinskom kvalifikanticom Andreom Benitez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolWTA Tour

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!