Nogomet

Atletico uzeo bodove Barceloni

Marko Kljaić • petak, 22.12.2006.

Posljednja utakmica 16. kola španjolskog prvenstva donijela je neugodne vijesti za navijače Barcelone. Neriješen rezultat protiv Atletica nije ono što su Katalonci očekivali...

Prvi priliku na utakmici imao je Xavi u šestoj minuti kada je natrčao na jednu odbijenu loptu, no njegov udarac završio je pored gola. Gosti prijete preko Antonija Lopeza u 27. minuti. Lopez puca po sredini gola i Victor Valdez bez problema hvata loptu. Camp Nou je na noge digao Ronaldinho pogotkom u 40. minuti. Momčad Franka Rijkaarda bolji je protivnik i zasluženo odlazi na odmor s minimalnim vodstvom.

U nastavku utakmice Barca ulazi opuštenije i čuva rezultat umjesto da krene po drugi pogodak. Madrižani iskorištavaju uspavanost svojih domaćina i poravnavaju rezultat nakon punog sata igre. Strijelac je bio Argentinac u dresu Atletica Sergio Aguero. Do kraja utkamice niti jedna momčad nije stvorila neku veću priliku i rezultat je ostao isti. Nakon odigranih 90 minuta čini se da je podjela bodova najpravedniji rezultat u večerašnjoj utakmici.

Španjolsko prvenstvo, 16. kolo: Barcelona - Atletico Madrid 1:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometEuropske lige

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!