Ostali sportovi

Grigorijeva se povlači

Maja Giljanović • nedjelja, 21.01.2007.

Tatjana Grigorijeva, naturalizirana australska skakačica s motkom rodom iz St. Petersburga, objavila je danas povlačenje iz svijeta kraljice sportova...

31- godišnjakinja je, naime, nakon prošlogodišnje iznimno uspješne sezone u kojoj je ostvarila niz rezultata najbolji od olimpijske 2000. godine, vagala mogućnost nastavka karijere te povlačenja. Druga je opcija s fokusom na ostvarenje poslovne karijere i humanitarnih akcija prevladala te je unatoč tome što je lani šest puta svladavala visine iznad 4, 50 metara te unutar nekoliko dana čak dvaput rušila svoj najbolji rezultat karijere, odlučila reći zbogom sportu koji joj je donio broncu na SP u Sevilli 1999., ali i srebrnu medalju na OI u Sydneyja 2000. godine.

"Ulazim u novo životno razdoblje te mogu reći da se na vrhuncu forme opraštam od sporta koji je tako dugo predstavljao konstantnu vrijednost u mom životu. Sretna sam i zadovoljna odlukom", izjavila je Grigorijeva koja je u posljednjem nastupu na međunarodnoj sceni osvojila srebrno odličje na Igrama Commonwealtha u, opet domaćem, Melbourneu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!