Nogomet

Irureta podnio ostavku

Goran Tomičić • četvrtak, 21.12.2006.

Javier Irureta danas je podnio ostavku zbog niza loših rezultata. Betis je pod njegovim vodstvom ove sezone ostvario samo tri prvenstvene pobjede i nalazi se u zoni ispadanja sa samo 13 osvojenih bodova te je Irureta odlučio da je njegova ostavka najbolji način da momčad prevlada krizu...

"Moj je ugovor prekinut obostranim dogovorom, ali sam prekid suradnje ja inicirao. Mogli smo nastaviti ovako i dalje, ali to ne bi bilo dobro za klub. Betis i dalje ima budućnost, mogu napraviti nešto ove sezone. I dalje igraju kup, a imaju i utakmicu manje u prvenstvu pa smatram da bi mogli izbjeći ispadanje. No, momčadi iz nekog razloga nedostaje samopouzdanja, stoga smo došli do ove odluke", izjavio je Irureta.

Sad već bivši trener Betisa proslavio se u Deportivu kojeg je preuzeo 1998. godine, a dvije godine kasnije klub iz La Corune osvojio je naslov prvaka Španjolske. U sezoni 2003/04 Irureta je Deportivo odveo u polufinale Lige prvaka, ali nakon niza loših rezultata u sezoni 2004/05 podnio je ostavku u lipnju 2005. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!