Nogomet

Arsenal zainteresiran za Sevillin dvojac

Hrvoje Rafaelić • petak, 22.12.2006.

Prema svemu sudeći Arsene Wenger ne sjedi prekriženih ruku. Osim što u momčadi ima već nekoliko mladih zvijezda koje samo što nisu zasjale, francuski stručnjak bacio je udicu ponovno u Španjolsku, ovaj put pogled mu seže u svlačionicu Seville...

Već je svima poznato da Arsenal gradi momčad koja bi sljedećih sezona trebala opasno konkurirati Chelseju i Manchester Unitedu. Arsenal polako, ali sigurno gradi momčad za budućnost. Francesc Fabregas, Phillipe Senderos, Johan Djourou i Emmanuel Eboue samo su neka mlada imena kojima je Wenger već sada omogućio da postanu standarni igrači Arsenala.

Iako u momčadi ima imena poput Rosickog, Hleba i Van Persija, Wenger se odlučio na još jednu kupovinu. Sevillin dvojac Antonio Puerta i Jesus Navas igrači su koji bi po svemu sudeći trebali obući dres Topnika. Njihov zastupnik Rodriguez de Moya izjavio je da je klub ovih dana dobio faksiranu ponudu s njihovim imenima.

Sevilla je trenutno prva u španjolskom prvenstvu i teško da će se odreći usluga igrača koji im nose igru pogotovo kada se zna da im cijena u ovom slučaju može samo rasti. Osim Arsenala, žele ih i neki španjolski klubovi, ali ne zajedno u paketu već odvojeno. Najvjerovatnija opcija od svih je da će Sevilla morati ponuditi nove ugovore ovom talentiranom dvojcu, a žele li ih uopće zadržati u svome klubu pokazat će siječanj kada se otvara mogućnost selidbe u druge klubove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!