Nogomet

Milan grogiran, Borriello drogiran

Hrvoje Rafaelić • petak, 22.12.2006.

Rimski laboratorij potvrdio je pozitivne nalaze na drogu u slučaju Milanovog napadača. FIGC je obavješten u kratkom roku i sada je na njima da odluče o težini kazne...

Milanovoj sezoni iz najgore noćne more nikako da dođe kraj. Nakon 17 utakmica imaju isto toliko bodova. Uz samo šest pobjeda, sedam neodlučenih i četiri poraza trenutno se nalaze na 13. mjestu u Seriji A sa samo pet bodova viška u odnosu na zonu ispadanja. Prodali su najboljeg igrača i strijelca Ševčenka u Chelsea, kažnjeni su oduzimanjem bodova zbog sudjelovanja u aferi Moggiopolli, igraju loše i teško pobjeđuju.

Da to nije kraj njihovim mukama pobrinuo se Marco Borriello kojemu je nakon utakmice s Romom u kojem je Milan poražen 2:1, pronađena droga u krvi. Borriello je jedan od nekoliko nasumično izabranih igrača koji je bio podvrgnut testiranju nakon utakmice. Nakon povratka s posudbe iz Sampdorije, ovaj 24-godišnjak je sudjelovao u sedam utakmica Milana postigavši samo jedan gol.

Talijanski nogometni savez (FIGC) obaviješten je o rezultatima pretrage i sada je na njima da odluče o kazni. Muke po Milanu se nastavljaju. Teška Milanova vremena, čiji se izlazak ukazao smanjivanjem kazne Gallianiju, nastavljaju se novim skandalom u njihovom klubu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!