Nogomet

Sevilla poslala poruku

Branimir Korać • subota, 23.12.2006.

Dani Alves nije na prodaju. Ovo se jasno da zaključiti potezom koji su povukli Sevilla i odlični Brazilac produživši ugovor na još jednu sezonu te tako poslali jasnu poruku zainteresiranim kupcima...

Odlične igre Danija Alvesa nisu prošle nezapaženo u nogometnom svijetu i gotovo svakodnevno pojavljivao se novi kupac. Barcelona, Real, Milan, Liverpool, Arsenal, samo su neki od klubova koji su opipavali situaciju oko mladog Brazilca, ali niti on, a niti Sevilla nisu bili zagrijani za prekid suradnje. Najdalje je otišao Liverpool čiji su emisari u nekoliko navrata pohodili Sevillu, ali bezuspješno.

Ovaj tjedan stigla je jasna poruka iz Seville - Dani Alves nije na prodaju. Kako bi još čvršće pokazali svoje mišljenje, čelnici Seville i Alves produžili su ugovor na još jednu sezonu tako da je odlični bočni igrač vezan za sadašnji klub do 2012. godine. Klauzula prema kojoj Alves može napustiti Sevillu ostala je nepromijenjena, potencijalni kupac morat će iskrcati 60 milijuna eura za brazilskog reprezentativca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!