Nogomet

Beattie nije na prodaju

Branimir Korać • srijeda, 27.12.2006.

Menadžer Evertona Craig Moyes potvrdio je kako neće prodavati sjajnog strijelca Jamesa Beattieja bez obzira na činjenicu da je u sjeni Andyja Johnsona...

Slika 1 od 1.

James Beattie jedan je od najrasnijih strijelaca engleskog nogometa u posljednjih desetak godina, ali prelaskom iz Southamptona u Everton, nije uspio to i potvrditi. Dok je nastupao za Southampton, kao na tekućoj vrpci tresao je protivničke mreže, no dolaskom u Everton "izgubio se". Ove godine Everton je doveo i reprezentativca Andyja Johnsona i Beattie više vremena provodi na klupi nego na terenu.

Slijedom toga pojavile su se priče kako bi Moyes mogao već u siječnju dozvoliti skupocjenom napadaču odlazak iz Evertona, ali sve su to bila samo nagađanja. "James nam je vrlo potreban i nije na prodaju. Uvjereni smo kako će i u budućnosti opravdavati ulaganje", rekao je Moyes za službenu stranicu kluba.

Dok je u Southamptonu u nešto više od 150 nastupa postigao 68 pogodaka, u Evertonu je od 2004. godine, kada je angažiran za devet milijuna eura, nastupio u 53 utakmice i postigao 13 pogodaka. Ove sezone prednost imaju Andy Johnson i mladi Nigerijac Victor Anichebe i sve glasnije se govorilo kako će se vratiti u Blackburn gdje je i započeo karijeru. No, prema riječima Moyesa, od toga neće biti ništa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!