Nogomet

Fernandes traži engleskog poslodavca

Branimir Korać • srijeda, 27.12.2006.

Vrlo skupi veznjak lisabonske Benfice Manuel Fernandes, trenutno na posudbi u Portsmouthu, ne želi se vratiti u Portugal već želi ostati na Otoku gdje već i ima naznaka o mogućim ponudama...

Kada je Benfica posuđivala Manuela Fernandesa Portsmouthu, činilo se kako će momčad za koju nastupa i naš Niko Kranjčar otkupiti ugovor Fernanandesa u potpunosti nakon isteka posudbe. No to se tako samo činilo jer se Harry Redknapp naglo "ohladio" kada je saznao koliko će morati "iskeširati" za Fernandesov otkup ugovora.

Benfica naime ne želi pustiti Fernandesa ispod 18 milijuna eura što Redknapp nije spreman platiti. Sam menadžer Portsmoutha izjavio je kako je već razgovarao s Fernandesom na tu temu i igrač se također složio kako je Benfica pretjerala s visinom odštete.

No unatoč tome što ga Portmouth ne želi/može angažirati u potpunosti, Fernandes se ne želi vratiti u Benficu. Nogomet u Engleskoj mu se svidio i nada se angažmanu u Premiershipu i nakon isteka posudbenog ugovora u Portsmouthu. Postoje već naznake kako bi ga mogli uzeti velikani Manchester United ili Arsenal, ali isto tako je upitno koliko u tome ima istine jer je riječ o vrlo skupom igraču, a obje momčadi pokrivene su vrlo dobro u sredini terena. Manchester posebice dolaskom Hargreavesa nema razloga skupo plaćati i Fernandesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!