Nogomet

Benayoun: "Plače mi se, ali ostajem"

Branimir Korać • srijeda, 03.01.2007.

West Ham ove sezone igra očajno, a vrhunac katastrofalne sezone je poraz kod Readinga 6:0. West Hamov igrač, izraelski reprezentativac Yossi Benayoun, u posljednje vrijeme najčešće se spominje kao onaj koji će napustiti londonsku momčad, no on to unatoč teškoj situaciji kluba, opovrgava...

"Curbishley nam je rekao kako nitko neće otići, ali tko zna nakon ove utakmice... Što se mene tiče, ostajem. Navijači me vole, nemam ponuda i nemam razloga za odlazak", otklonio je nagađanja o odlasku Benayoun. Benayoun se uklapa u lošu igru West Hama, ali on bar ima kakvu-takvu ispriku. Dobar dio sezone mučio se s ozljedama i nije još uvijek onaj pravi.

Kao i ostatak momčadi, Benayoun se srami očajne igre protiv Readinga i visokog poraza 6:0. "Igrali smo poput skupine pijanaca. Sramim se, dođe mi da plačem. Ako ovako nastavimo igrati, nećemo ostati u ligi. Slijedeća utakmica nam je jako važna, Fulhama jednostavno moramo dobiti. Nadam se da je poraz od Readinga dovoljno protresao momčad i da ćemo proigrati" kaže Benayoun.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!