Nogomet

Saha out, Larsson in

Maja Giljanović • utorak, 02.01.2007.

Francuski reprezentativac, napadač Manchester Uniteda, 28- godišnji Louis Saha neće biti na raspolaganju ekipi s Old Trafforda barem 15 dana...

Strijelac u 12 navrata ove sezone, Saha je ozlijedio prepone na samom startu 2:2 remija u Newcastleu te je nakon niti pola sata provedenih na terenu morao biti zamijenjen. Sir Alex Ferguson je nakon susreta potvrdio da se "radi o ozljedi prepona pa nismo najsigurniji koliko dugo će odsustvovati. Danas će biti detaljno pregledan te se nadamo najboljem" .

Bilo kako bilo, ozljeda prvog napadača otvara mjesto u sastavu za pridošlicu iz Helsingborga, Henriku Larrsonu te se njegov debi očekuje u subotu u FA Cup dvoboju s Aston Villom. Ukoliko, pak, Sahinu poziciju zauzme nakon ozljede oporavljeni Ole Gunnar Solskjaer, priliku za ponovni susret s nekadašnjim trenerom Martinom O´Neillom (Celtic), 35- godišnji Šveđanin će imati u slijedećem prvenstvenom kolu kojeg United također igra s momčadi iz Birminghama.

Louis Saha bi, ukoliko se ostvare prvotne prognoze o dvotjednoj pauzi, trebao biti spreman do prvenstvenog dvoboja s Arsenalom koji je na rasporedu 21. siječnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!