Nogomet

Petrić okrunjen u Švicarskoj

Zoran Zdelar • utorak, 02.01.2007.

Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić proglašen je najboljim nogometašem Švicarske za proteklu godinu i time je okrunio za sebe i više negoli sjajnu 2006.godinu...

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić koji se do još prije samo šest mjeseci morao zadovoljiti svojim imenom na listi rezervnih igrača Zlatka Kranjčara, danas uživa status prvog napadača uz Eduarda da Silvu i sudeći prema mnogim izvorima u potpunosti zasluženo. Slaven Bilić dao je Petriću ulogu gotovo stožernog reprezentativca i nitko mu to danas ne može zamjeriti s obzirom na odlične nastupe u dresu kockastih.

Iako Basel ne napreduje baš najbolje u švicarskom prvenstvu, trenutno je peti na ljestvici, no još uvijek vrlo lako može dohvatiti i drugu poziciju, Mladen Petrić proglašen je najboljim nogometašem za 2006. godinu. Tu laskavu titulu dodijelili su mu upravo njegovi kolege, članovi Udruge profesionalnih nogometaša Švicarske.

Pošto je najbolji nogometaš, prvi je naravno i na listi napadača, ali nije jedini s hrvatskim korijenima koji je proglašen najboljim. Zdravko Kuzmanović najbolji je mladi igrač Švicarske za 2006. godinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!