Nogomet

Vraća se Čech

Maja Giljanović • srijeda, 10.01.2007.

Češki reprezentativac i vratar Chelseaja Petr Čech oporavio se nakon teške ozljede glave zadobivene u listopadu na susretu s Readingom...

Podsjetimo, Čechu je nakon gubitka svijesti u duelu sa Stephenom Huntom ustanovljeno napuknuće lubanje te je uslijedila komplicirana operacija koja je, srećom, prošla u najboljem redu jednako kao što je i oporavak išao svojim tokom. 24- godišnjak je danas potvrdio da je u potpunosti spreman te da "se samo čeka zeleno svjetlo Chelseajevog liječničkog tima" nakon kojeg će se Mourinhov prvi čuvar mreže vratiti treninzima. Vodstvo kluba, međutim, jamačno neće žuriti s odobrenjem budući bi se prerani povratak mogao pokazati kontraproduktivnim.

"Osjećam se maksimalno zdravim, 100% sam fizički fit, sad je samo pitanje glave kad ću biti i psihički spreman staviti se na raspolaganje momčadi".

Momčadi kojoj očito nedostaje i koja ove sezone prima neuobičajeno mnogo pogodaka (17). Čech se osvrnuo i na lošije predstave svog tima: "Jasno je da nam John (Terry) jako nedostaje. Velik broj golova primamo nakon prekida i to se s njim ne bi događalo. Uz to, nedostaje nam i malo sreće. Međutim, ništa još nije odlučeno. Manchesterovih šest bodova jest značajna prednost, ali mi ne odustajemo od pokušaja osvajanja i trećeg uzastopnog naslova".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!