Košarka

Pobjeda Angelica kao uvod u nastavak sezone

Ivana Spahija • subota, 13.01.2007.

U prvoj utakmici 15. kola košarkaške Serie A, desetoplasirana momčad Angelico Biella teže od očekivanog svladala je posljednjeplasiranog Livorna...

Utakmica koja se činila rutinskom za domaćine, počela je šokantno za njih. U prvoj četvrtini gosti su upisali dvostruko bolji učinak od domaćina, bilo je 25 - 12 za Livorno. Sredinom druge četvrtine probudili su se i domaćini koji su u deset minuta ostvarili 29 poena te su na odmor otišli u prednosti (41-39).

Nastavak susreta nastavio se pritiskom Angelica i treća četvrtina je završila sa prednosti domaćina od šest poena (64 - 58). Posljednja četvrtina je razriješila moguću neizvjesnost ishoda utakmice, uz odličnog Gainesa i Danielsa domaćini su ubacili 28 poena za razliku od gostiju čiji je ritam igre pao, te je utakmica završena rezultatom 92 - 76 i pobjedom Angelica.

Kod Angelica su uz već spomenute Gainesa i Danielsa raspoloženi bili i Coppenrath sa 12 poena i devet skokova, te Dean sa jedanaest ubačenih poena. Od gostiju istaknuli su se Fantoni sa postignutih 20 poena, 15 skokova i jednom asistencijom, Porzingis sa 16 ubačenih poena te Rowe sa 14 poena i stopostotnim učinkom u slobodnim bacanjima.

Ostale utakmice su na rasporedu sutra.

Talijanska Lega Basket , 15. kolo. Rezultati: Angelico Biella - TDShop.it Livorno 92 - 76

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!