Ostali sportovi

Let iznad Kajsinog gnijezda

Maja Giljanović • ponedjeljak, 29.01.2007.

Na press konferenciji održanoj danas u klupskim prostorijama ASK-a u Parku mladeži, Blanka Vlašić je najavila očekivanja od predstojećeg mitinga u Göteborgu gdje ju očekuje i dvoboj s domaćom zvijezdom Kajsom Bergqvist...

Naime, nakon diobe druge pozicije u Bruxellesu s preskočenom visinom od 198 centimetara, Splićanku već u srijedu s početkom u 19 sati i 25 minuta očekuje i prvi ovosezonski okršaj s domaćom visašicom, svjetskom prvakinjom Kajsom Bergqvist. Samsung Eurojump 2007. najavljuje i olimpijsku pobjednicu Jelenu Šlesarenko, a zanimljivo je da će se u visu okušati i neprikosnovena sedmobojka Carolina Kluft (s respektabilnim osobnim rekordom od 194 cm).

"Na samom smo početku sezone i ne nalazim se ni blizu svojih najboljih predstava. Raspored je gust, nedostaje svježine, ali sve teče po planu. Forma je tempirana za kraj veljače te početak ožujka, odnosno za miting u Splitu te Europsko prvenstvo u Birminghamu".

Blanka se, inače, nakon Švedske ne vraća u Hrvatsku već produžuje za Njemačku gdje je 3. veljače očekuje nastup na Stuttgart Sparkassen Cupu, a najave najbolje hrvatske atletičarke uoči dva mitinga u četiri dana su: "svakako napasti dva metra te ostvariti i drugu, nakon Hustopeča, ovosezonsku pobjedu".

Predstavljen je, također, i "zlatni sponzor" skakačkog mitinga koji će se 24. veljače održati u SC na Gripama. Nakon što je u petak potpisan ugovor s glavnim pokroviteljem Croatia osiguranjem (supokrovitelji su Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija), danas je dogovorena suradnja s Podravkom odnosno dugogodišnjim Blankinim sponzorom, brandom Studena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!