Tenis

Jedino Coltsi dobra vijest za Blakea

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.02.2007.

Pobjednik ATP turnira u Delray Beachu je Xavier Malisse. Malisse je do 200. pobjede u karijeri došao nakon dvodnevne borbe s kišom i Blakeom te s 5:7, 6:4, 6:4 po drugi puta (prvi put 2005. godine) osvojio ovaj turnir.

U finalu ATP turnira u Delray Beachu susrela su se dvojica igrača koji su kroz tjedan najviše pokazali. Malisse je u skupinama imao manjih problema, ali je kasnije podignuo igru i na kraju i osvojio turnir.

U nedjelju je bolje igrao Blake koji je i poveo 7:5, 3:3 nakon čega je počela padati kiša i uslijedio je prekid. Igrači su to vrijeme iskoristili za zajedničko gledanje Super Bowla, no na teren se više nisu vraćali, a završetak meča prebačen je na ponedjeljak unatoč Davis Cup obavezama obojice igrača.

Dok je nedjelja bila dobar dan za Blakea, ponedjeljak je bio dobar za Malissea. Jučer je Blake imao prednost, njegovi Coltsi postali prvaci, ali danas se kocka okrenula. Malisse je igrao puno bolje, uzeo drugi set sa 6:4, a istim rezultatom i treći set te tako po drugi put u karijeri slavio u Delray Beachu.

ATP Delray Beach, finale:
Xavier Malisse (Belgija, 3) - James Blake (SAD, 1) 5:7, 6:4, 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!