Nogomet

Viduka zadovoljan u Middlesbroughu

Goran Tomičić • srijeda, 27.12.2006.

Napadač reprezentacije Australije i Middlesbrougha Mark Viduka izjavio je da želi ostati u klubu. Njegov ugovor istječe u ljeto 2007. godine, ali uprava još nije donijela odluku o produženju...

Viduka je bivši igrač zagrebačkog Dinama s kojim je igrao i u Ligi prvaka, ali je nakon nekoliko slabih nastupa prodan Celticu. U Glasgowu je bio najbolji strijelac momčadi i to mu je donijelo transfer u tada bogati Leeds. Nakon što je Leeds u sezoni 2003/04 ispao iz Premierlige, Viduka je potpisao za Middlesbrough. Prošle sezone pod vodstvom današnjeg izbornika Engleske McClarena Middlesbrough je iznenađujuće stigao do finala Kupa Uefa. Nakon odlaska McClarena, klub je trenutno na 16. mjestu Premierlige.

"Želio bih i nakon isteka ugovora ostati u Middlesbroughu. Nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti o produžetku suradnje. Trenutačna situacija na ljestvici sigurno ne odgovara potencijalu ove momčadi. Neke smo utakmice izgubili na glup način, ali još je sasvim dovoljno vremena da do kraja sezone ostvarimo zacrtane ciljeve", izjavio je Viduka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!