Košarka

NBA: Williams i Howard ispred Arenasa i Garnetta

Hrvoje Rafaelić • srijeda, 27.12.2006.

Iako su mnogi očekivali da će ponovno nagradu za igrače tjedna dobiti Gilbert Arenas i Kevin Garnet to se ipak nije dogodilo. Nagradu su dobili Bucksov Mo Williams i Dallasov Josh Howard...

Mo Williams igrač je Milwaukee Bucksa koji je tjedan završio sa prosjekom od 25.7 poena, 8.7 skokova i 6.7 asistencija. U ovom tjednu upisao je i svoj prvi triple-double karijere protiv Miamija kojemu je ubacio 19 poena uz 11 skokova i deset asistencija. Ipak, najbolju utakmicu odigrao je protiv New Jerseya 23. prosinca kada je ubacio 32 poena uz osam skokova i dvije ukradene lopte.

Josh Howard tjedan je završio sa prosjekom od 22.7 poena, četiri skoka i 2.3 asistencije. Svoju momčad predvodio je do skora 3-0. Slavili su u susretima protiv Sacramenta, Seatllea i LA Clippersa. Najbolju utakmicu odigrao je 18. prosinca protiv Kingsa kojima je ubacio 28 poena uz pet skokova i tri ukradene lopte.

Ostali nominirani za igrače tjedna bili su Lebron James iz Clevelanda, Baron Davis iz Golden Statea, Steve Nash iz Phoenix Sunsa, Gilbert Arenas iz Washingtona i Kevin Garnett iz Minnesote te dvojac New York Knicksa Jamal Crawford i David Lee.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaSkrolNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!