Nogomet

"Owen može ići za 30 milijuna eura"

Hrvoje Rafaelić • petak, 05.01.2007.

Legenda njemačkoga nogometa i predsjednik Bayern Municha Franz Beckenbauer napokon je izvisio cijenu za svog pouzdanog igrača sredine terena...

Već i vrapci na grani znaju da Sir Alex Ferguson i njegov Manchester United u svojim redovima žele vidjeti engleskog reprezentativca Owena Hargreaavesa koji se trenutno nalazi na radnom zadatku u Njemačkoj.

Nakon nekoliko mjeseci prepucavanja na relaciji Munchen-Manchester, predsjednik Beckenbauer odlučio je prodati igrača, ali za pozamašnu svotu eura: "Ako Manchester United želi u svojim redovima Owena neka donesu tih 30 milijuna eura o kojima svi govore. To je svota s kojom bi mogli raspolagati na tržištu.". Sve do nekoliko dana Bayern je odlučno odbijao sve ponude koje je dobivao na svoju adresu od engleskog kluba.

Još u rujnu Karl-Heinz Rummenigge odbijao je i pomisliti na prodaju Hargeavsa pogotovo nakon njegovih odličnih igara na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. "Normalno je da ne želite prodati jednog od svojih najboljih igrača koji je tek nedavno produljio ugovor sa svojim klubom i koji u drugi klub želi ići samo zbog razloga jer će ga bolje plaćati."

Hargreaves, koji nije igrao za Bavarce od rujna nakon što je slomio nogu, pridružio se Bayernu još 1997. godine i prošle je sezone produžio ugovor do 2010. godine. Nakon zanimanja Crvenih vragova za njega i sam je iskazao želju da već ove zime napusti Njemačku: "Želim zaigrati u Premiershipu jer nikada nisam zaigrao nogomet u državi za koju nastupam, u kojoj moja obitelj živi. Mislim da se u nogometnom svijetu to još nikome nije dogodilo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!