Nogomet

Davids Beckhamovim stopama?

Maja Giljanović • petak, 12.01.2007.

Bivši reprezentativac Nizozemske (74 nastupa) Edgar Davids je u najozbiljnijim pregovorima s MLS klubom iz Dallasa...

Igračeva budućnost u Tottenhamu je više nego upitna jer od dolaska na White Hart Lane 2005. nije uspio izboriti stalnu poziciju u prvoj postavi Jolove momčadi. Nekadašnji igrač Ajaxa, Milana, Juventusa, Barcelone te Intera s kojima je osvajao i Ligu prvaka i Kup UEFA te nizozemska i talijanska prvenstva i kupove slijedeći je, dakle, na redu za otkrivanje Amerike.

32-godišnjak je, navodno, već tjednima u pregovorima s čelnicima kluba, a trener Dallasa Steve Morrow je izjavio: "Tottenham ga pristaje pustiti te nam sada preostaje tek ugovoriti sa samim igračem uvjete transfera. Još je zainteresiranih, ali vjerujemo da će izazov igranja u MLS-u prevagnuti i da ćemo vrlo skoro na obostrano zadovoljstvo objaviti dovršetak pregovora".

Dallasov predsjednik Michael Hitchkock, pak, vidi Davidsa kao jednog od najpopularnijih i najprepoznatljivijih igrača na svijetu te mu, s tim u skladu, nudi povlašteni ugovor i primanja koja uvelike premašuju standarde MLS-a. Ukoliko dođe do dogovora s igračem koji je ove sezone za Spurse upisao tek osam nastupa (zadnji protiv Southenda u Carling Cupu 20. prosinca), posao se mora zaključiti do isteka prijelaznog roka krajem siječnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!