Košarka

Spahija pokušava s novim razigravačem

Branimir Korać • subota, 13.01.2007.

Skromni igrački kadar sve više se osjeti na Maccabijevim rezultatima i u klubu su krenuli u potragu za osvježenjima. Najveći problemi su na poziciji playmakera i prvo pojačanje sletjelo je upravo na ovoj poziciji...

Duže vrijeme Maccabi "oblijeće" oko Teemua Rannikka, finskog razigravača koji je vrlo uspješno branio boje Union Olimpije prošle i ove sezone. Rannikko je bio i na meti Olympiakosa, ali nakon što je Gershon uzeo Vrbicu Stefanova, Finac je otklonio svaku dvojbu u glavi i odlučio se za Tel Aviv. Obzirom na igre koje je ove sezone pružao Will Bynum, Rannikko bi trebao biti pojačanje i velika pomoć usamljenom Nikoli Vujčiću.

U Rannikku su u Maccabiju dobili vrlo dobrog razigravača i sjajnog šutera koji može u serijama puniti koš protivnika. Njegovim dolaskom Maccabi će se možda odreći jednog od dvojice skupih Amerikanaca Noela Felixa ili Willa Bynuma obzirom da se očekuje i potpuni povratak Tala Bursteina. Burstein se vratio na parket, zasad sudjeluje tek simbolično, ali očekuje se kako bi punim treningom u narednom razdoblju izborio i značajniju minutažu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!