Tenis

Otkazao zbog sramotnog poraza

Ivor Krapac • četvrtak, 22.02.2007.

ATP turnir u Buenos Airesu sinoć je ostao bez uglednog domaćeg aduta, šestog nositelja Gastona Gaudija. Nakon što je u prvom meču u skupini uhvatio samo dva gema protiv Španjolca Rubena Ramireza Hidalga, Gaudio je odlučio da nema smisla nastaviti ovotjedno mučenje...

Pobjednik Buenos Airesa iz 2005. i čovjek koji se popeo na tron Roland Garrosa prije tri godine ove sezone doživljava razočaranje za razočaranjem. U gotovo puna dva mjeseca još nije uhvatio nijednu pobjedu, a sinoćnji brodolom protiv Ramireza Hidalga bio mu je peti ovogodišnji poraz.

Pred svojim navijačima doživio je i dodatni udarac slušanja zvižduka s tribina, a sve to utjecalo je na misao o završetku karijere - iako je tek prošlog prosinca napunio 28 godina: "Ovakve stvari me približavaju odlasku iz tenisa. Samopouzdanja i dalje nema, izgleda sve lošije i lošije i situacija je komplicirana... Zvižduci i uzvici negodovanja nisu me iznenadili, uputili su ih isti ljudi koji su mi prije dvije godine pljeskali. Tada sam bio genij, a sad sam idiot."

Vezane vijesti

Gaudijevo odustajanje bilo je dobra vijest za njegovog sunarodnjaka Carlosa Berlocqa, koji je ušao u ždrijeb u statusu lucky losera i dobio priliku odigrati jedan meč u petoj skupini. Berlocqa noćas očekuje Talijan Alessio Di Mauro, koji ga je početkom tjedna eliminirao u pretkolu prije dijela natjecanja po grupama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!