Nogomet

Real se žali Uefi

Branimir Korać • srijeda, 21.02.2007.

Nakon jučerašnjih prvih susreta osmine finala Lige prvaka ostalo je dosta repova. Osim oko susreta Lillea i Manchester Uniteda, Uefa će imati dosta posla i oko dvoboja Reala i Bayerna. Španjolci su već najavili žalbu kod Uefe u kojoj će tražiti suspenziju Marka Van Bommela...

Mark Van Bommel nakon što je postigao drugi pogodak za Bayern u samoj završnici susreta, nekorektno je gestikulirao prema gledateljima i nakon što su to prenijele televizijske kamere u brojne domove, Real se odlučio žaliti. Žalba će biti upućena na Van Bommelov nesportski potez i Madrižani će zatražiti suspenziju nizozemskog veznjaka unatoč tome što ga sudac tijekom susreta nije opomenuo za gestikuliranje.

Odmah nakon susreta Van Bommel se ispričao zbog svog ponašanja, ali to previše "ne dira" Realove čelnike. "Ispričavam se navijačima. Nemam ništa protiv njih, ali imam protiv nekih Realovih igrača", isprika je Van Bommela koji je prošle sezone nosio dres Realovog najljućeg rivala Barcelone.

Van Bommelov potez kritizirali su i neki Realovi igrači. "U svlačionici možeš raditi što god želiš, ali moraš znati kako se treba ponašati na travnjaku. Ovo mu stvarno nije trebalo", komentirao je Realov vratar Iker Casillas.

No nije Nizozemac jedini za kojeg će Realovci tražiti suspenziju. U Madridu se nadaju kako će ju ishoditi i za Hasana Salihamidžića koji se pridružio Van Bommelu u nepodopštinama pljunuvši prema Realovim navijačima nakon drugog pogotka. U svakom slučaju Uefu očekuje puno posla...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!