Nogomet

Rakitić u BiH, umjesto u Hrvatsku

Bernard Jurišić • četvrtak, 22.02.2007.

Mlada nogometna reprezentacija Švicarske ponudila je dolazak u Hrvatsku na prijateljsku utakmicu 27. ožujka. No, momčad Dražena Ladića ipak se neće ogledati s momčadi koju vodi Bernard Challandes...

Hrvatska U-21 reprezentacija 27. ožujka neće igrati prijateljsku utakmicu protiv Švicarske. Švicarski savez ponudio je HNS-u dolazak na prijateljsku utakmicu, no umjesto u Hrvatskoj, mladi Švicarci u tom terminu gostovat će u Bosni i Hercegovini, protiv tamošnje momčadi.

Kontroverza susreta do kojeg ipak neće doći je i nastup Ivana Rakitića, člana Basela i švicarske U-21 reprezentacije, koji se spominje kao buduća zvijezda i švicarskog i hrvatskog nogometa.

Rakitić još uvijek nije donio odluku za koju će reprezentaciju igrati službene utakmice, iako je nekoliko puta izjavljivao kako mu srce kuca za hrvatski dres. No, osim lijepih riječi Rakitić djelima još uvijek nije dokazao svoju ljubav prema zemlji iz koje njegova obitelj potječe.

Vrijeme prolazi i bilo bi pošteno prema svima da se mladi Hrvat konačno odluči i prekine medijske špekulacije i u Hrvatskoj i u Švicarskoj. Ako ni zbog čega, onda barem da ne moramo okretati glavu i izmišljati isprike kad nam Švicarci ponude prijateljski ogled.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!