Ostali sportovi

Kajsa Bergqvist preskače EP

Bernard Jurišić • utorak, 27.02.2007.

Svjetska dvoranska rekorderka i jedna od najboljih skakačica u vis na svijetu trenutno, Šveđanka Kajsa Bergqvist, definitivno je odlučila propustiti nastup na Europskom dvoranskom prvenstvu što se koncem ovog tjedna održava u Birminghamu...

Slika 1 od 2.
Foto: Bernard Jurišić

Kajsa Bergqvist odustala je od nastupa na dvoranskom Europskom prvenstvu u Birminghamu. Šveđanka nije zadovoljna svojom trenutnom formom, još uvijek nije preskočila dva metra ove sezone i smatra da je korisnije pripremati se za nastavak sezone.

"U Splitu sam željela vidjeti gdje sam trenutno i donijeti odluku. Ona je konačna, neću nastupiti u Birminghamu, jer mislim da trenutno nisam spremna za svoj najbolji rezultat. Nastavit ću se pripremati za sezonu na otvorenom u kojoj će mi glavni cilj biti obraniti naslov svjetske prvakinje na SP u Osaki", izjavila je Bergqvist.

Izostankom Kajse, u najužem krugu kandidatkinja za medalje ostaju Venelina Veneva i Blanka Vlašić, vlasnice najboljih rezultata u 2007. godini. Uz njih dvije, preko dva metra ove godine išle su i Ruth Beitia, Tia Hellebaut i Antonietta Di Martino.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!