Zimski sportovi

Kostelić ne može nastupiti u superveleslalomu

HINA, Goran Tomičić • ponedjeljak, 05.02.2007.

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić ipak neće nastupiti u superveleslalomu na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju u Aareu koja bi se trebala održati u utorak u 10 sati...

Iako je Kostelić želio nastupiti, to nije moguće jer nije bio prijavljen za nastup u utrci koja se trebala održati u ponedjeljak, a kako je utrka službeno odgođena, a ne otkazana, za utrku vrijedi startna lista od ponedjeljka na kojoj nije bilo Kostelića.

Ova neobična odluka donešena je na sastanku vođa ekipa. Naime, Ivica ne može sutra nastupiti jer nije bio prijavljen za utrku koja je trebala biti održana danas. Današnja utrka je službeno odgođena, ali nije jasno kako je onda utrka superveleslaloma trećeg veljače bila službeno otkazana. To bi bilo očekivano u Svjetskom kupu, ali ne na velikim natjecanjima.

Iako Kostelić ne može nastupiti biti će prisutan na zagrijavanju uoči utrke. Ova odluka neće mnogo utjecati na našeg najboljeg skijaša, jer teško može očekivati dobar rezultat u superveleslalomu. Tako će sutra ipak nastupiti tri naša predstavnika, Natko Zrnčić - Dim sa startnim brojem 44, Ivan Ratkić će startati 50., a Tin Široki 56. Utrka je na rasporedu u 10 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!