Nogomet

Crvena zvezda nudi Marakanu Interu

Zoran Zdelar • subota, 10.02.2007.

Predsjednik Crvene zvezde službenim dopisom pozvao je čelnike milanskog Intera da svog slijedećeg protivnika u Ligi prvaka, Valenciju, umjesto na praznom vlastitom stadionu ugosti na Marakani...

Milanski giganti Inter i Milan uvelike su pogođeni novim sigurnosnim uvjetima koje stadion mora ispunjavati kako bi se utakmice mogle odigravati pred gledateljima, ali San Siro odnosno Giuseppe Meazza to unatoč velikim ulaganjima ne ispunjava. S utakmicama talijanskog prvenstva pred praznim tribinama klubovi bi se još nekako i "pomirili", ali za Ligu prvaka im je to neprihvatljivo.

Velika je to prilika stoga za mnoge klubove da pokušaju ih privući da upravo na njihovom stadionu se odigraju utakmice Milan - Celtic i Inter - Valencia. Među inima su i čelnici Crvene zvezde koji žele dovesti Inter na svoju Marakanu.

"Uzimajući u obzir odluku talijanske vlade da zbog tragičnih događaja na Siciliji zatvore stadione koji ne ispunjavaju sigurnosne uvjete, među kojima i Giuseppe Meazza u Milanu, nogometni klub Crvena zvezda vas s velikim zadovoljstvom poziva da koristite naš stadion za predstojeću utakmice osmine finala Lige prvaka protive Valencije."

"Uvjereni smo da bi vaš klub imao sjajnu podršku naših navijača u Beogradu, jer dvojica bivših igrača Crvene zvezde danas obavljaju važne uloge u Interu.", stoji među ostalim u službenom dopisu kojeg potpisuje predsjednik Dragan Stojković, a prenosi B92.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!